Vaser

Elegant minimalisme og holdbar skønhed.

Disse unikke vaser kombinerer den robuste charme af beton med en tidløs æstetik, der passer perfekt ind i ethvert moderne hjem. Lad dig inspirere af vores udvalg af smukt designede vaser, der ikke kun er funktionelle, men også fungerer som iøjnefaldende kunstværker i sig selv.

Betonvaser

Jeg elsker at arbejde med beton og jeg elsker blomster, både friske og tørrede. Derfor er mine betonvaser også ganske særlige for mig, da jeg både får glæden ved at arbejde med farver og strukturer i beton og samtidig kan nyde skønheden ved årstidens blomster.

Vaserne kan også bruges til store sterrinlys og dermed bidrage fleksibelt i indretningen og kan selvfølgelig også kombineres med mine betonlysestager.

Kombinationen af det lette og smukke med det rå industrillet beton giver en ganske særlig atmosfære, som er er noget af det jeg holder meget af ved den moderne nordiske stil. Derfor passer vaserne også perfekt ind i rigtig mange hjem i Danmark og bruges også ofte som værtindegave.

Hele min kollektion af betonkunst finder du her sammen med mere information om min forbindelse med dette stærke materiale, der i mine hænder udtrykker forskelligheder og det smukke i det uperfekte.