Lone Maj

Lone Maj

Velkommen til min verden af kreativitet og styrke!

Jeg hedder Lone Maj, og jeg er ikke bare en kunstner og iværksætter; jeg står for styrke, vedholdenhed og inspiration. Min historie handler ikke kun om at overvinde hindringer, men om at omfavne dem med åbne arme og skabe skønhed ud af modgang.

Jeg har altid været kreativ og jeg har nok også altid haft muskelsvind, men det blev først opdaget, da jeg fødte min datter. Jeg har flere uddannelser bag mig, men med min diagnose fik jeg aldrig skabt nogen karrierer af den vej. Det har dog aldrig stoppet mig…

Jeg har i stedet brugt min kreativitet som et redskab til at udtrykke mig og som en vej til at overvinde enhver hindring, der er kommet i vejen for mig.

Det handler ikke om at jeg er sej. Det handler om at jeg vil livet

Fra mine tidligere uddannelser til etableringen af mit eget brand, LoneMaj.dk, har jeg demonstreret en både viljestyrke og beslutsomhed.

Min kunst handler om at kunne se skønheden i det uperfekte; det er en manifestation af min indre styrke og livsglæde. Gennem mine værker inspirerer jeg andre til at omfavne det unikke og anderledes og til at se skønheden i det, som måske ikke umiddelbart synes perfekt.

Når du køber noget hos Lone Maj, er du med til at støtte mig i min mission om at fortsætte med at inspirere andre. Din støtte betyder, at jeg kan fortsætte med at sprede glæde og kreativitet og hjælpe andre med at se skønheden i det, som måske er anderledes eller ufuldstændigt.

Butikken og værkstedet finder du på Ærtefabrikken i hjertet af Odense, hvor jeg deler fællesskab med 11 andre kreative iværksættere og en skøn cafe.

Man kommer langt med stædighed og humor – og det har jeg masser af. Lidt risikovillighed skal der også til og med de kompetencer i rygsækken, sprang jeg for et par år ud som iværksætter – og jeg elsker det. Det gør mig glad og varm om hjertet, når mine kunder sender mig en tak og viser mig billeder af deres vægge, hvor min kunst er i fokus.

Jeg holder af at eksperimentere og udvikle nye metoder, nye produkter og udvikle mig kunstnerisk. Det er med til at få mig ud af sengen, selv på de dage hvor det er ekstra svært.

Gå på opdagelse i mit univers, lad dig inspirere af min kunst og min historie, og lad dig motivere af min urokkelige styrke og passion for livet.

Velkommen til min verden, hvor styrken i kunst og livet mødes i en smuk symfoni af kreativitet og mod.

 

Min ambition er

-at skabe et anerkendt brand med min kunst og brugskunst. Jeg ønsker at inspirere til at flere omfavner og kan se skønheden i det skæve og anderledes udtryk.

På det personlige plan er min ambition at blive betragtet som en rollemodel. Jeg håber med min virksomhed og personlighed, at kunne give inspiration til andre om, at uanset hvilke livsvilkår vi bliver stillet, har vi hver især muligheder for at få et godt og indholdsrigt liv.

Tv2Fyn har været forbi mit showroom og lavet et indslag.

Det gjorde de, da jeg havde et crowdfundingsforløb hos Coop.

Desværre kom jeg ikke i mål, men synes indslaget fortæller godt, hvem jeg er, så synes derfor det fortjener at blive liggende,

Ønsker du at komme i kontakt med mig, så bare send mig en besked.